RISVIG Hortus

Ergonomiske haveredskaber af højeste kvalitet i Dansk design

RISVIG Hortus er vores kollektion med redskaber udviklet og designet, så du får en bedre ergonomisk og korrekt arbejdsstilling, når du står ved dine højbede. Med haveredskaber fra RISVIG Hortus går funktionalitet og design op i en højere enhed.

Ergonomiske Haveredskaber

Viser alle 7 resultater

Ergonomiske haveredskaber

Vores haveredskaber har et kort skaft – hvilket gør redskabet nemt at arbejde med, og særdeles velegnet til havearbejde i højbede. Formen på skaftet er udformet, så redskabet ligger godt i hånden. Vi har udvalgt de bedste materialer og anvendt den mest optimale konstruktion, så du er sikker på at kvaliteten og ydeevnen er helt i top. Skaftet på vores haveredskaber er lakerede, så de kan tåle at ligge i haven. Haveredskaberne er designet til den kræsne have-dyrker, som ønsker at funktionalitet og design går op i et. Hortus serien er således det bedst mulige haveværktøj og en æstetisk smuk enhed. 

Udover det ergonomiske håndtag er vores redskaber udført i robuste materialer. Til døllen bruges rustfrit stål og til selve hovedet bruges kraftigt 8 mm stål. For at gøre det let at opbevare redskabet, har vi lavet hul i håndtaget, så haveværktøjet let kan hænges på væggen i haveskuret eller på terrassen.

RISVIG Hortus haveredskaber

Danske Jacob Leth-Espensen, der har vundet flere designpriser herunder; Red Dot og IF consumer goods awards har været med til at udvikle designet af vores haveredskaber.
RISVIG Hortus serien omfatter cirkelhakke, hakke, kultivator, plantepind, planteske, rive og spidshakke. Vi har desuden samlet to startersæt med hhv. 3 dele og 4 dele. 

Vores startersæt er den perfekt gave til kvinden/manden med en lille gartner i maven, til førstegangs-haveejeren, til den kræsne selvdyrker eller til den kvalitetsbevidste have-elsker. Med priser fra 199,- pr. haveredskab og et startersæt med 4 dele til 799,- er det en rigtig fin gave i en rimelig prisklasse, som matcher de fleste anledninger.

Køb dine ergonomiske haveredskaber her!

Ramt af myrer?

Hos RISVIG sælger vi på vores anden webshop bæredygtige produkter, hvor der heri blandt findes Myrevand som myreforebyggelse. Myrevand er flydende jord, der trænger ned i myrenes gange og fortrænger dem. Samtidig stabiliseres dine fliser og belægningssten, så risikoen for sætningsskader minimeres. Myrevand er en 100% giftfri løsning mod myrer, der laver huller og gange i jorden. Der er tale om “flydende” jord af meget finkornet ler og vand – et rent naturprodukt. Myrevand har en massefylde næsten en tredjedel tungere end vand og dermed kan Myrevand trænge langt ned i de små gange under fliserne og fylde hulrum op med ler.

Indkøbskurv