RISVIG Acutus

Damaskus køkkenknive i dansk design OG japansk stål

Gode køkkenknive skærer godt, men de bedste køkkenknive skærer med hele bladet, så bladet bliver udnyttet bedst muligt – det gør RISVIG Acutus knivene, og vores kvalitetsknive kan derfor uden tvivl konkurrere med de dyreste køkkenknive fra de mest kendte mærker. Der ud over er vores damaskus køkkenknive nomineret til Danish Design Awards 21.

Damaskus Køkkenknive

Viser 1–12 af 25 resultater

Køkkenknive - Flotte knive der ligger godt i hånden

For at sikre os et progressivt og organisk design på vores lækre køkkenknive, har vi samarbejdet med den industrielle designer Jacob Leth-Espensen, som har tegnet flere knivserier og vundet flere anerkendte design awards. Jacob ved hvordan en god kniv skal se ud. Og der er brugt utallige timer på at finpudse hver en detalje i designet, fra knivens skarpe æg til formen og materialet på køkkenknivens håndtag.  

Med en køkkenkniv fra RISVIG Acutus serien får du, efter vores opfattelse, den absolut bedste køkkenkniv til prisen. Endvidere har vi haft fokus på at designe lette og fede køkkenknive, der sikrer en rigtig god balance,  samt at kniven ligger sikkert og godt i hånden. 

Detaljer om vores designknive

  •  Dansk design – Japansk stål
  • Over 50 års erfaring bag produktet. 30 års slagtererfaring kombineret med 20 års design erfaring
  • Vores premium damaskus knive er lavet i japansk VG 10 stål, 67 lag med en hårdhed på HRC62
  •  Vores rustfri stål knivserie er i europæisk chrom/molybdæn/vanadium stål med en hårdhed på HRC56.
  •  Knivene er desuden med “tøndeslibning” der reducerer friktion og opretholder skarphed.
  • Alle vores knive leveres i flot gaveæske, som gør produktet velegnet som gave til Julen, Fars dag, Bryllup, Studenten etc
 

Når man giver en kniv eller et knivsæt som gave

Giver du, eller modtager du en kniv som en gave, er der en udbredt overtro om at det giver uheld at modtage skarpe og/eller spidse genstande. Nogen siger at en kniv som gave vil skære båndet over mellem giver og modtager. Det er dumt at lade sig bremse af sådan en overtro, når vi leverer vores knive og knivsæt i flotte gaveæsker. Og knive/knivsæt er en virkelig god gave til både bryllup, fars dag, jubilæum, fødseldage og andre anledninger, store som små. Så vi anbefaler – for en god ordens skyld – at man lægger en mønt ved gaven, som modtageren kan “betale” for kniven. Så er i på den sikre side.

Damaskus køkkenknive

Damaskusstål fremstilles af skiftende lag af henholdsvis kulstofrigt stål og stål med et lavere kulstofindhold. Dette giver damaskus knive en kombination af stor hårdhed og elasticitet. Det er kendetegnende for damaskusknive at de har et unikt og næsten organisk mønster, som kommer fra de mange lag af stål. Damaskusstål og teknikken stammer helt far oldtiden, hvor stålet blev håndlavet og slebet til perfektion.

Køb dine knive online! 

Indkøbskurv