RISVIG Lignus

Eg produkter i højeste kvalitet

Egetræs produkterne har gode antibakterielle egenskaber. Træet kommer ubehandlet så du har den lyse eg farve. Hvis du vælger ikke at behandle det med sæbe eller olie, skal du være opmærksom på at træet har lettere ved at optage farve og fedtstof.

Viser alle 5 resultater

Brugsgenstande i smukt egetræ

Egetræ er mest kendt for sine gode egenskaber som kvalitetstræ til hhv møbler. Men egetræ er mest af alt kendetegnet ved smukke varme farver, flot struktur og ved at være en meget stærk træsort. Disse kvaliteter kommer særligt til udtryk når træet bruges som brugsgenstande. For egetræets særlige kvaliteter gør det særdeles velegnet til fx skærebræt og bordskåner, hvor det daglige slid ses minimalt. 

Bordskåner, skærebræt og knivblok i egetræ

Hos Risvig Design fåes den lækreste bordskåner i flot egetræ. Flot forarbejdet og med smuk struktur i egetræet. Bordskåneren leveres i to forskellige størrelser. Uanset hvad du serverer af lækkerier vil det se skønt ud, når du serverer det på et af vores flotte skærebrætter i ege træ.

Risvigs Lignus knivblok i egetræ er designet så den skåner knivens skær og er umådelig let at holde Knivblokken i det specielt udvalgte egetræ er designet af Red Dot designvinder Jacob Leth Espensen.

Egetræets egenskaber gør det perfekt til brug i husholdningen, og vores serie af egetræs produkter er ingen undtagelse.

Shopping Cart