RISVIG Lignus

Solide skærebrætter i træ

Vores skærebrætter i træ er udviklet med input fra Tommy Hansen fra Hjortsminde Slagteri og designet af IF og Red Dot design vinder Jacob Leth-Espensen. De er lavet af stærkt egetræ og kan også anvendes som tapasbræt.

Viser alle 9 resultater

Skærebræt i træ

Ege træ anses for en eksklusiv træsort der bevidst anvendes på bl.a skibsdæk og havemøbler pga træets unikke egenskaber og holdbarhed. De samme kvaliteter gør det fremragende til et skærebræt. Vi frasorterer desuden splintved delen, som udgør de yderste centimeter af træstammen lige under barken, da det er mindre holdbart. Vi anvender kun kernetræet – også kaldet kerneveddet – da det indeholder konserverende stoffer, der beskytter træet mod svamp og mikroorganismer (genkendes ved den mørkere glød) og samtidig mere holdbart. Ege træ er godkendt til fødevarer.

Skærebrætter i høj kvalitet

Konstruktion er med til at gøre produktet unikt: Vi har lavet en unik fingersamlingskonstruktion som øger produktets holdbarhed og formstabilitet og som er med til at sikre dig et flot skærebræt i rigtig mange år. Den høje kvalitet af træet og samlingerne gør vores skærebrætter helt unikke.

De ekstra dybe saftriller gør at saften fra kødet forbliver på skærebrættet. I forbindelse med at du skærer dit franskbrød så er rillerne med til at krummerne forbliver på skærebrættet.

Det flade sidestykke gør det muligt at skære grønsager og fisk, samtidig med at du har fordelene ved rillerne i skærebrættet som nævnt ovenfor. Og skærebrættet er bevidst designet så det ikke kun anvendes når du forbereder maden men også kan anvende det når du serverer bl.a tapas til dine gæster.

Flere varianter af samme skærebræt

Vi leverer bevidst skærebrættet i ”rå” teak træ og dermed leveres et ”lyst” skærebræt. Ved at oliere skærebræt med eksempelvis madolie så kan slutbrugeren få det mørke skærebræt. Med andre ord vi lader slutbrugeren bestemme hvordan de ønsker deres skærebræt. Ligesom knivene – så leveres skærebrætterne i flot emballage så det er oplagt til bryllup, fars eller morsdag, studenten eller julen etc.

Billigt skærebræt

Samme skærebrætskoncept lanceres også i rubber Wood, som er billigere. Designet og de unikke funktionelle egenskaber forbliver det samme – herunder også at slutbrugeren selv bestemmer om skærebrættet skal være lyst eller mørkt. Skærebrættet i Rubber Wood giver os mulighed for at tilbyde konceptet på 2 prisniveauer – så vores funktionelt designede skærebræt kan erhverves i flere prisklasser.

Køb dit næste skærebræt i træ her!

Indkøbskurv