Tilbud!
, ,

Sæt med pizzabræt, pizzakniv og 4 steakknive

kr. 1.128,95

Det store Pizza kit
Med dette fantastiske pizza kit, får du et pizza- & serveringsbræt 42×40 cm, en Pizza- & tapaskniv 13 cm og et sæt med 4 stk. Steak- & pizzaknive. Sættet indeholder alt du skal bruge af service til en hyggelig aften, med familien eller vennerne. Så står den nogle gange på pizza, så er dette pizza kit lige noget for dig. Sættet kan også anvendes til en tapasanretning, hvor pizza- & serveringsbrættet er perfekt til de små forskellige anretninger, brug pizza- & tapaskniven til at skærer i fx spegepølsen. Steak- & pizzaknivene er gode til de små grøntsager.

Pizza- & serveringsbrættet er fremstillet i europæisk egetræ, som har gode antibakterielle egenskaber. Egetræet kommer ubehandlet, og ønsker man et mørkere look kan man vælge at oliere brættet. Husk altid at følg vejledningen på produktet nøje.
Når du skal rengøre Pizza- & serveringsbrættet, er det vigtig at fugte den på begge sider.

Knivene er udviklet i samarbejde med Hjortsminde slagteri, der har mere end 30 års erfaring med anvendelse af knive, Knivene er fremstillet i europæisk stål, og med fokus på balancen, så de ligger godt i hånden og er lette at anvende. For at give knivene den organiske og progressivt design har vi samarbejdet med Award vinder Jacob Leth-Espensen, der har tegnet flere kniv-serier.

Specifikationer for Pizza og Steakknive:

  • Rustfrit europæisk stål.
  • Chrom/molybdæn/vanadium knivstål med en hårdhed på HRC56.
  • “Tøndeslibning” der reducere friktion og opretholder skarphed.
  • Skaftet er fremstillet i POM (polyoxymethylen)
  • Leveres i flotte gaveæsker
kr. 349,95
kr. 699,95
EAN: 5713605000171 Varenummer (SKU): 394 Kategorier: , ,
Indkøbskurv