Tilbud!
, ,

Sæt med pizzabræt, pizzakniv & tjenerproptrækker

kr. 829,95

Pizzasæt med tjenerproptrækker
Stort pizzasæt til pizzaaftenen. Sættet indeholder et pizza- & serveringsbræt 42×40 cm, en pizza- & tapaskniv 13 cm og en tjenerproptrækker 12 cm.

Pizza- & serveringsbrættet er designet med et fokus på at du nemt kan tage pizzaen direkte fra oven og over på bordet. Brættes skrå kant gør det nemlig let at flytte pizzaen uden at den går i stykker. Brug evt. også pizza- & serveringsbrættet til at anrette små lækre tapasretter på. Pizza- & serveringsbrættet er designet af Award vinder Jacob Leth-Espensen, der har vundet flere design priser.

Pizza- & serveringsbrættet er fremstillet i europæisk egetræ som har gode antibakterielle egenskaber og en god holdbarhed. Egetræet kommer ubehandlet, men ønsker man et lidt mørkere look, kan man vælge og oliere træet. Man skal være opmærksom på at vælger man ikke at behandle træet er det mere modtageligt overfor fx fedtpletter.

Pizza- & Tapaskniven er udviklet i samarbejde med Hjortsminde slagteri, de har mere end 30 års erfaring med brug af knive. Kniven er udviklet med et fokus på at den ligger godt i hånden og at den er let bruge. Med knivens store blad er den perfekt som palet, så du nemt kan flytte maden over på din tallerken. Til at skabe det flotte organiske design er kniven designet af Jacob Leth-Espensen, der har vundet flere design priser.

Pizza- & tapasknivens specifikationer:

  • Rustfrit europæisk stål.
  • Chrom/molybdæn/vanadium knivstål med en hårdhed på HRC56.
  • “Tøndeslibning” der reducere friktion og opretholder skarphed.
  • Skaftet er fremstillet i POM (polyoxymethylen)
  • Leveres i en flot gaveæske

Vores tjenerproptrækkeren er populær blandt vinentusiaster og professionelle grundet den specielle rille i spiralen samt dens patenterede to-trinsystem, der gør det nemt at trække proppen lige op uden at beskadige den. Desuden er optrækkeren udstyret med en udfoldelig kniv med riflet skær, der gør det let at fjerne folien på flaskehalsen. Endvidere er den udstyret med en kapselåbner-funktion.

Tjenerproptrækkeren er designet – så den ligger godt i hånden og er behagelig at anvende.

kr. 349,95
EAN: 5713605000140 Varenummer (SKU): 391 Kategorier: , ,
Indkøbskurv